Fysiotherapie Basisverzekering

Gepubliceerd dec. 17, 21
6 min read

Welkom Bij Fysiotherapie – De Beste Zorg

De fysiotherapeuten die je via deze website vindt staan allemaal ingeschreven in KRF NL. Ze voldoen aan de kwaliteitseisen van dit register en werken volgens de officiële richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Doordat ze geregeld bijscholingen moeten volgen, werken ze op basis van de meest recente, wetenschappelijke kennis.

Je kunt tegenwoordig rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Je hebt dus geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts. Dat heeft als voordeel dat je gelijk naar de fysiotherapeut kan, zonder dat je eerst een afspraak bij je huisarts moet maken. De fysiotherapeut voert allereerst een ‘screening’ uit. Hierbij wordt bekeken of fysiotherapie voor jou de juiste behandeling is.

Afspraak maken Het maken van een afspraak voor fysiotherapie is vrij eenvoudig. Vul uw postcode of plaats in. fysiotherapie praktijk. U kunt kiezen uit beschikbare praktijken bij u in de buurt. Vul het afsprakenformulier van de praktijk in. Soms kunt u ook bellen of de website bezoeken om een afspraak te maken.

Vergoeding Fysiotherapie - Zorgverzekeraar

Tijdens de besprekingen tussen KNGF & SKF wilde we de verschillen tussen intervisie en peer review weergeven. Dit bracht ons op het idee om een interview met één van de peercoaches te doen. Fysiotherapie Bergeijk. Wie kan nou beter de peer review uitleggen dan onze coaches? We spraken Ronald Bus uit Hilversum.

Lees het volledige interview met hem terug.

Door te klikken op de locatie in het kaartje of in de A-Z index, vind jij alle informatie die jij nodig hebt. Fysiotherapeuten Bergeijk. Denk aan openingstijden, contactgegevens, therapeuten en hun specialisaties. Heb jij vragen? Neem dan gerust contact op met een praktijk bij jou in de buurt. Fysiocare. Wij staan klaar om jou te helpen.

Algemene Fysiotherapie. Fysiotherapie

Een specialist voor elke behandeling, Een specialist voor elke behandeling, Het team van Praktijk voor Fysiotherapie Slotervaart heeft een breed aanbod aan behandelmogelijkheden. Of het nu is voor de algemene fysiotherapie of een van onze talrijke specialisaties (Fysiotherapie Bergeijk).

Parkinson, NEXT Het online platform dat mensen met parkinson, naasten, en zorgverleners samenbrengt met de wereld van onderzoek en innovatie.

De corona voorzorgsmaatregelen die eerder werden getroffen, alvorens u onze praktijk bezoekt én de hygiëne bij schoonmaak van onze ruimtes en toestellen, zullen voorlopig van kracht blijven. Zo kunnen wij u op gepaste wijze blijven begeleiden bij het herstel van uw klachten. ————————————————————————————————————————————————————————————————– Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet.

Fysio- En Manuele Therapie

Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden - fysiotherapie basisverzekering. Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Clienten (n=221) hebben de praktijk in 2020 gewaardeerd met een 9,1! (bron: Qualiview) .

Klachten in het schoudergewricht kunnen uitstraling geven naar de nek, de schouderbladen, boven- en onderarmen of handen. Bewegingen zijn beperkt en vaak pijnlijk. Met behulp van de methode Stenvers pakken wij uw klachten doeltreffend aan.

Fysio- & Ergotherapie Langer Thuis

Na 4 rugoperatie’s, vastgezette wervels en de nodige pijn, bleef ik pijn en een doof gevoel in mijn been houden. Na 1 behandeling met meerdere naaldjes is het dove gevoel nu 2 dagen weg. Snap er niks van maar Ankit is goed……ZEER GOED. Pijn houd ik wel maar dat het rare dove gevoel even weg is, is al een verbetering.

Ja, dat mag. Maar u krijgt maar één behandeling per dag vergoed. Vraag wel altijd toestemming aan als u behandeld wil worden door verschillende zorgverleners.

Ons team is al lang bij elkaar en we hechten veel waarde aan een goede onderlinge band. De arbeidsvoorwaarden (primair en secundair) zijn goed te noemen. Ben je geïnteresseerd geraakt? Nieuwsgierig geworden? Zoek dan contact met ons. Wij zijn benieuwd naar jou! .

Fysiotherapie – Manuele Therapie

Bedrijfsfysiotherapie in, Midden en Zuid Nederland Een arbeidsfysiotherapeut of bedrijfsfysiotherapeut kijkt niet alleen naar de fysieke klacht maar richt zich op de taken, handelingen en werkhoudingen van de medewerker.

Bewegen, dat is onze passie! Al jarenlang is Fysiotherapie Koninginneweg een begrip in Rijssen en omgeving. De praktijk is opgericht door Jan Hamerlinck en Willem Slooijer. Later is Hans Kokkeler deze maatschap komen versterken. In 2015 hebben Jaap Dannenberg en Franklin Achterhuis het stokje overgedragen gekregen van de voorgaande heren! Als praktijk zijn wij constant op zoek naar verbetering.

U mag daarom van van ons verwachten dat onze fysiotherapeuten handelen op basis van evidentie en ons team zich voortdurend blijft ontwikkelen. Inmiddels hebben wij een team van 20 fysiotherapeuten, waarvan 18 in het bezit van een master of daarvoor in opleiding. Wij bieden specialisaties op elk terrein en zorgen ervoor dat deze kennis steeds een nieuwe update krijgt.

Fysio- & Ergotherapie Langer Thuis

Waar nodig werken wij samen met andere (para)medische en specialistische disciplines zodat u zo snel mogelijk weer pijnvrij in beweging bent! .

U kunt altijd overal terecht voor huisartsenzorg en spoedeisende medische zorg. Ook voor andere zorg bepaalt u altijd zelf naar welke zorgverlener u gaat. Maar wat u vergoed krijgt, hangt af van uw verzekering en de zorgverlener die u kiest. In de Zorgzoeker vindt u met welke zorgverleners wij een contract hebben.

Kiest u voor zorg bij een niet-gecontracteerde zorgverlener is de vergoeding lager, respectievelijk 65% en 80% van het gemiddeld gecontracteerd tarief. Wij adviseren u om in de Zorgzoeker een gecontracteerde zorgverlener voor uw zorg te zoeken voor volledige vergoeding van het tarief. In 2022 kunt u altijd terecht bij uw eigen ziekenhuis, ook met Zorg Select en Zorg Geregeld.

Fysiotherapie, Manuele Therapie

Onze fysiotherapeuten hebben een actieve rol binnen diverse regionale netwerken en handelen naar de meest recente wetenschappelijke inzichten. Dit alles om zo goed mogelijk aan uw hulpvraag te kunnen voldoen. Veel patiënten voelen zich meer dan welkom in onze praktijk en daar zijn wij trots op. “Samen fitter in een vertrouwde omgeving” is ons motto.

Binnen ons team staat kwaliteit hoog in het vaandel. Middels jaarlijkse interne en externe audits houden we ons team scherp. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk om samen met u te werken aan uw herstel. Corona beleid Als praktijk proberen wij u ook in deze coronaperiode zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We zien er op toe dat de trainingsapparatuur die noodzakelijk is voor revalidatie en behandeling na gebruik wordt schoongemaakt. Onze therapeuten kunnen u ook middels beeldbellen van dienst zijn. Wat verwachten wij van u? Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen. U komt zoveel mogelijk alleen naar de praktijk en neemt geen andere personen mee (uitgezonderd kinderen en mensen die begeleiding nodig hebben).

Zoek Je Goede Fysiotherapie

20 jaar Hele fijne fysio. Heel flexibel, weten wat ze doen en wisten de juiste diagnose bij mij te vinden. Ook hebben ze mij kunnen voorbereiden op mijn werk gerelateerde sporttesten, waar ik mijn twijfels over had ivm een blessure. Na de behandelingen nog altijd goed bereikbaar voor extra informatie/vragen.Op zoek naar een fysiobehandeling in Volendam? Doe dat dan bij Kernpraktijken fysiotherapie de Garage - fysiofitness. Met twee vestigingen zijn wij dé plek voor gespecialiseerde fysiotherapie. Naast onze praktijk aan de Papaverstraat 27, die al sinds 1997 bestaat, hebben we ook een locatie in het prachtige sportcentrum Body, Results aan de Chr.

Navigation

Home

Latest Posts

Oefentherapie Mensendieck

Published Mar 25, 23
7 min read